Lessenreeksen


Bij ons kan je, naast de reguliere Grill Academy lessen voor Weber, ook terecht voor langer lopende opleidingen. De lessenreeksen worden opgebouwd rond alle thema's van barbecue, van koud roken tot hot and fast grillen. 

Basic barbecue lessenreeks


Wat we ons 1ste jaar noemen... Je maakt kennis met alle technieken op een ontspannen manier, tweewekelijks op dinsdag gaan we aan de slag, je maakt telkens minstens 3 gangen klaar. 


De lessen gaan steeds door in de Grill Academy Ruislé, starten om 19u, afhankelijk van het menu en de tijd nodig duurt het gemiddeld tot rond 22u.

Freaks of bbq


Onze eerstejaarstudenten van vorig jaar wouden absoluut een vervolg... En dus doen we dat... Een tweede jaar, voortbouwend op de gekende technieken, maar gericht op klassiekers met een twist, een smoke touch geven aan alles wat we kunnen... 


We noemen dit dus ons "2de jaar"; ook dit gaat tweewekelijks telkens op dinsdagavond door in de Grill Academy Ruislé...  

Competition training team


KCBS Competition Cooking is al jaren ons ding. En waar hart zo vol van is... Dus nemen we jaarlijks 8 "newbies" mee op pad naar hun eerste wedstrijd op Europees niveau. 

Low en slow bbq, the next level...

Voor het jaar 2020 is dit team trouwens geruggesteund door Southern Dutch BBQ Team. Het Nederlandse topteam dat onder andere op de American Royal een perfect score op pork haalde, hun Touch of Sweet als winnende rub zag op de Royal... Twee toppers die met hart en ziel barbeque prediken...